verzendingsovereenkomstWe willen dat u een veilige en volledig tevreden winkelervaring ervaart.

De meeste zendingen van BatterijDepot.com worden rechtstreeks vanuit lokale magazijnen verzonden en een klein aantal zendingen wordt rechtstreeks vanuit andere nabijgelegen magazijnen verzonden. BatterijDepot.com verzendt naar de meeste landen over de hele wereld.

BatterijDepot.com kan meerdere verzendingen uitvoeren om een ​​bestelling uit te voeren. De verzendkosten worden berekend op basis van een enkele verzending vanaf één locatie. Extra verzendkosten zijn niet van toepassing.


Momenteel verzenden we niet naar:

  • Postbusadres
  • Militaire (APO / FPO) adressen
  • Afgelegen eilanden met lastige mailing

We behouden ons het recht voor om de gratis verzending op elk moment te wijzigen of stop te zetten.


Douane en invoerrechten

Houd er rekening mee dat uw bestelling mogelijk onderhevig is aan omzetbelasting, invoerrechten en / of belastingen, deze kunnen door uw land worden toegepast wanneer uw pakket uw land bereikt.

BatterijDepot.com verzendt uw pakket accijnzen en belastingen onbetaald. We verzamelen geen omzetbelasting, accijnzen en / of belastingen en we kunnen niet zeggen wat uw specifieke kosten kunnen zijn. Als u deze extra kosten toch moet betalen, moeten ze worden weergegeven zodat uw pakket de douane kan inklaren.

Neem voor meer informatie over het aangepaste beleid van uw land contact op met uw lokale douanekantoor.


Acceptatie van beleid inzake onjuiste adressering

Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u als koper een bevestigingsmail. Ik ga ermee akkoord om te controleren of de adresgegevens in deze e-mail binnen 30 minuten na het plaatsen van de bestelling correct zijn en om ons op de hoogte te stellen van eventuele fouten. Zodra deze tijd is verstreken, gaan we ervan uit dat uw bestelling is geplaatst en dat uw adresgegevens correct in ons systeem zijn ingevoerd. U stemt ermee in dat als een onjuist adres wordt ingevoerd en de verzending wordt geretourneerd door de geselecteerde vervoerder, de kosten van de verzending en ook de retourkosten die door de geselecteerde vervoerder in rekening worden gebracht, door u als koper worden gedekt en u gaat ermee akkoord dat als dit gebeurt, dit gebeurt kan worden afgetrokken van elke terugbetaling die verschuldigd kan zijn als ik besluit de bestelling te annuleren of de bestelling opnieuw te verzenden. Houd er rekening mee dat dit van toepassing is, zelfs als uw bestelling is geplaatst via Paypal Express Checkout, het is uw verantwoordelijkheid om te bevestigen dat het adres correct is van alle media, inclusief bestellingen die telefonisch zijn geplaatst.

We hebben een uitgebreide inventaris van producten en producten die een langere houdbaarheid hebben, zijn bijna altijd op de plank verkrijgbaar. Sommige producten worden vanwege hun beperkte houdbaarheid - vooral elektronische consumentenproducten - in veel kleinere hoeveelheden bewaard en af ​​en toe kan uw bestelling overschrijden met voorraadrotatie, wat op zijn beurt uw bestelling enkele dagen kan vertragen. als dit het geval is, zullen we u onmiddellijk op de hoogte stellen en u de verwachte aankomstdatum van het bestelde product laten weten. Als u besluit dat u niet kunt wachten, beantwoord dan gewoon de e-mail en wij zullen uw bestelling automatisch terugbetalen en u bij aankomst op de hoogte brengen van de nieuwe voorraad.Disclaimer:

De opgegeven merknamen / handelsmerken / handelsnamen zijn geregistreerde eigendommen van hun respectievelijke eigenaren en onze batterijen zijn ontworpen als generieke vervangers van het originele product. Alle productnamen, logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle bedrijfs-, product- en servicenamen die op deze website worden gebruikt, zijn alleen voor identificatiedoeleinden. Gebruik van deze namen, logo's en merken houdt geen goedkeuring in.

Wij zijn niet aangesloten bij, geautoriseerd door, in licentie gegeven door, distributeurs voor, noch op enige wijze gerelateerd aan deze fabrikanten, noch worden de producten die via onze website te koop worden aangeboden vervaardigd door of verkocht met toestemming van de fabrikanten waarmee onze producten [zijn vervanging voor] mag worden gebruikt.

SSL CertificateSecured by PayPal